Rólam

 

6842jo

Üdvözöllek Kedves Olvasó!

Balatoni Edit vagyok, egy budapesti, 4 gyermekes édesanya, reklám- és marketing szakember, közgazdász, tojás- és hobbi bútorfestő. 

2001 óta lelkes önkéntesként tevékenykedem egy non-profit szervezetben. Az elmúlt évek alatt nagyon sok lehetőségem volt szolgálni az embertársaimat, segíthettem a lelki és fizikai jólétük elérésében, dolgozhattam együtt vezetőkkel és magam is képezhettem őket, hogy hatékonyabban tudják ellátni a feladataikat.

Az elmúlt években megtanultam az összefüggéseket felfedezni és orvosolni a belső és a külső harmónia között. Nincs meg az egyik a másik nélkül. Ami lelki, az fizikai és ami fizikai, az lelki.

Tudom, hogy különleges helyet foglal el az emberek életében az otthonuk. Fontos, hogy ez kellemes és rendezett legyen, hogy ott igazán fel tudjanak töltődni, mert a környezetünk olyan, amilyenek mi magunk vagyunk és hiszem, hogy a belső békénket a környezetünkből kapott hatásokkal is tudjuk támogatni.

Szeretném Neked átadni mindazt a gyakorlati tudást, amit az elmúlt években saját magam megtapasztaltam és az ismereteket, amiket tanulmányoztam a rendszerezés, home staging, otthon-tuning (egy otthon újragondolása nagyobb befektetések nélkül, mégis látványos eredménnyel) témákban, hogy legalább egy kicsivel könnyebb legyen az életed, szebb az otthonod, ezáltal több időd és energiád legyen önmagadra és a szeretteidre.

Szeretnélek végigvezetni lépésről-lépésre, hogy mik azok az egyszerű és sok esetben filléres ötletek, amelyekkel igazi nyugalmi térré, meghitt otthonná tudod varázsolni a lakótered. És ha eladásra kerül az ingatlanod, akkor hogyan tudod a legjobb áron, a legrövidebb időn belül értékesíteni (saját magad).

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan keress meg e-mailben:

e.balatoni@gmail.com

Szeretettel,

Edit

Rend-szervezési és home staging tanácsadó

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s